Seni Buku Brian Dettmer

Wowww. This is an intricate arts. Brian Dettmer yg merupakan student di Columbia College dan berasal dari Chicago menggunakan buku sebagai bahan untuk ukiran beliau. Dan yg lagi bestnya, ukiran² itu menggunakan isi kandungan buku tersebut. Gambar² atau ayat² dalam buku tu dijadikan asas untuk ukiran beliau. Aku tak dapat bayangkan mcm mana otak org mcm ni berfungsi. Adakah dia kena merancang sebelum start buat ukiran ataupun terus ukir jer and follow the flow. So kalau korang ada banyak buku panduan talipon atau yellow pages tu boleh la kasik dia ni tolong ukirkan. Hit the source link untuk tengok lebih banyak hasi seni beliau.

Source

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s